Geen widgets gevonden in de zijbalk
Bestel theaterkaartjes eenvoudig online

Het is tegenwoordig heel eenvoudig om theaterkaartjes online te bestellen. In plaats van naar het theater te gaan en daar in de rij te staan, kun je nu vanuit je luie stoel tickets kopen voor de voorstelling van je keuze.

Er zijn een aantal voordelen van online theaterkaartjes kopen. Ten eerste scheelt het je een hoop tijd. Je hoeft niet meer naar de kassa te gaan, maar kunt gewoon thuis op je gemak tickets bestellen. Ook kun je vaak uit meerdere data en zitplaatsen kiezen, zodat je de beste plekken kunt bemachtigen.

Bovendien zijn theaterkaartjes online kopen vaak goedkoper. Veel theaters bieden korting aan als je via internet boekt. Ook zijn er regelmatig speciale online acties en aanbiedingen waarvan je gebruik kunt maken.

Hoe koop je theaterkaartjes online?

Het kopen van theaterkaartjes online is erg eenvoudig. Je surft gewoon naar de website van het theater waar de voorstelling plaatsvindt. Kies de gewenste datum en het aantal kaartjes. Geef je contactgegevens en betaalmethode op. Vaak kun je direct met iDeal of creditcard betalen.

Vergelijk theaters en prijzen

Het is verstandig om niet meteen bij het eerste theater te boeken, maar prijzen te vergelijken. Sommige theaters berekenen namelijk hogere boekingskosten dan anderen. Door kaartjes bij verschillende theaters te bekijken, vind je de beste deal.

Kies de juiste zaal en zitplaatsen

Bij het boeken kun je vaak kiezen uit verschillende zalen met elk hun eigen indeling en zitplaatsen. Check van tevoren even de zaalplattegrond, zodat je weet waar je het beste kunt zitten. Wil je dicht bij het podium zitten? Of juist liever op de balkons? Met online boeken bepaal je zelf waar je zit.

Print je e-ticket thuis uit

Nadat je de theaterkaartjes online hebt betaald, ontvang je per e-mail een bevestiging met e-tickets. Die kun je thuis op je gemak uitprinten. Op het e-ticket staat een unieke barcode, die bij de ingang wordt gescand. Zo hoef je dus geen losse tickets meer bij je te hebben.

Extra korting en acties

Regelmatig zijn er online kortingsacties voor theaterkaartjes, bijvoorbeeld als je lid bent van een mailinglist. Ook kun je vaak extra korting krijgen als je meerdere kaartjes tegelijk bestelt. Houd dus altijd de website en nieuwsbrieven in de gaten voor de beste theaterdeals.

Voordeel Uitleg
Tijdsbesparing Geen verplichte gang naar de theaterkassa meer, gewoon online boeken
Korting Vaak goedkoper dan kaartjes aan de kassa kopen
Gemak Thuis op de bank kaartjes boeken wanneer het uitkomt
Keuze Zelf datum, zaal en zitplaatsen uitkiezen
Overzicht Prijzen en theaters vergelijken voor de beste deal
E-ticket Ticket thuis uitprinten, geen los papiertje nodig
Acties Online extra korting en speciale aanbiedingen

Veelgestelde vragen

Kan ik theaterkaartjes omruilen?

Dit verschilt per theater. Sommige theaters bieden de mogelijkheid tot omruilen, vaak tot 24 uur voor de voorstelling. Informeer hiervoor altijd even bij de kassa van het betreffende theater.

Kunnen anderen met mijn e-ticket naar binnen?

Nee, iedereen heeft een eigen uniek e-ticket nodig om toegang te krijgen. De barcode werkt als een elektronisch toegangsbewijs en is strikt persoonlijk.

Zijn er ook andere kosten bij online boeken?

De meeste theaters rekenen geen extra kosten voor online boeken. Soms wordt er een kleine service fee in rekening gebracht. Controleer dit van tevoren even op de website van het theater.

Kan ik theaterkaartjes cadeau geven?

Jazeker, online gekochte theaterkaartjes kun je ook cadeau geven. Print het e-ticket uit en stop het in een mooie envelop. Een theaterbezoek is een leuk cadeau voor elke gelegenheid!

Online theaterkaartjes kopen is dus erg gemakkelijk en voordelig. Vergelijk theaters, zaalindelingen en prijzen om de beste plaatsen te vinden. Geniet van geweldige theatervoorstellingen, zonder in de rij te hoeven staan!

Door